Pelan Pemasaran

Anda akan menerima 2 jenis Bonus iaitu:1. BONUS FAST TRACK (Direct Sponsor 1 Level).
Bila anda menaja orang lain menggunakan prepaid ini (Direct Sponsor 1 Level), anda akan dapat Bonus Sponsor RM20. Bonus ini anda akan dapat sekali sahaja. Bonus ini dibayar sekali sahaja iaitu pada 11hb dan pada hujung bulan. 

2. BONUS REFERRALS (3 Level)

Anda akan menerima bonus komisyen setiap kali downline anda sehingga 3 level topup kredit mereka. Anda akan menerima pendapatan dari bonus ini adalah berulangkali setiap bulan selagi anda maintain topup peribadi anda minimum RM20 setiap bulan.
 

Setiap level adalah infiniti, ini bermakna anda boleh sponsor seberapa ramai yang anda mahu pada level pertama. Level ke dua dan ketiga, kita tidak boleh kawal lagi, kalau sahabat kita di level pertama tadi nak sponsor 1000 orang sekali pun, kita tak boleh halang mereka, kita hanya boleh tersennyum sahaja, komisyen masyuk, sapa tak senyum.


Contoh Pendapatan Bonus Referrals:

Jika anda sponsor seramai 5 orang di L1 (level pertama), maka setiap bulan sekiranya mereka topup sebanyak RM30, maka anda akan dapat:

RM30 x 6% x 5 orang = RM9.00


Sekiranya 5 orang sahabat anda tadi sponsor 5 sahaja, maka di L2 (level kedua) anda sudah ada 25 orang, sekiranya mereka topup sebanyak RM30 setiap bulan, maka anda akan mendapat komisyen sebanyak:

RM30 x 3% x 25 orang = RM22.50


Sekiranya 25 orang tadi sponsor 5 sahaja setiap seorang, maka di L3 (level tiga) anda sudah ada 225 orang, maka komisyen anda setiap bulan jika mereka topup sebanyak RM30 adalah:

RM30 x 11% x 225 orang = RM412.50


Maka jumlah keseluruhan komisyen yang akan anda perolehi adalah:

RM9.00 + RM22.50 + RM412.50 = RM444.00

 

WOW !!! Jumlah keseluruhan komisyen anda ialah RM444.00 sebulan!!.

Ini pula contoh komisyen anda jika anda menaja 5, 10, 15, 20 orang dan mereka melakukan sama seperti anda serta topup RM30 setiap bulan:

Pastinya pendapatan anda akan terus bertambah jika mereka topup lebih dan jika keahlian downline anda bertambah.  

Setiap level adalah infiniti. Ini bermakna anda boleh menaja seberapa ramai yang anda mahu pada mana-mana level. Inilah yang best, kerja sekali income berulang-ulang kali secara berterusan. Jika anda tidak mendapat seorang pun downline, anda masih tak rugi kerana memang anda topup setiap bulan. Persoalan rugi tidak timbul langsung jika anda menggunakan TuneTalk -ToneExcel. 

Ini pula contoh pendapatan  seseorang  yang telah join program ini pada 05.07.2010. Lihat jumlah pendapatannya  semakin bertambah setiap bulan.  

Komisyen ini tidak akan berhenti selagi mereka topup walaupun anda sudah berhenti mengembangkan perniagaan ini.